Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Mennyiért vállalom a szövegírást?

Általában 1,5 Ft/karakter áron írok, de az Árlista bővebb tájékoztatást ad arról, hogy milyen típusú szöveg mennyibe kerül. Adott esetben a szöveg témája, illetve az íráshoz szükséges forrásanyag nyelve, nehézsége is befolyásolja az árakat.

Mekkora kapacitással rendelkezem?

Mindig be vagyok táblázva, de mivel vannak projektek, amiknek viszonylag laza a határidejük, ezért tudom “tologatni” a munkákat. Igyekszem úgy beosztani az időmet, hogy minden feladatot el tudjak vállalni.

Milyen határidővel tudom megírni a szövegeket?

Ez attól függ, hogy mennyi SOS munkám van, de esetenként 1-2 munkanapos határidőt is bevállalok. Rendszeres munkák esetén 1 hét a minimum, amire szükségem van.

Milyen témákat nem vállalok?

Eddig nem volt példa rá, hogy azért utasítottam volna vissza munkát, mert nem tetszett vagy távol állt tőlem a téma. Kevésbé ismerős terepen is jól mozgok, ha kell kutatok, forrást gyűjtök, utánaolvasok.

Kötünk-e megbízási szerződést a munkáról?

Igen, megbízási szerződés nélkül nem vállalom el a munkát. Mindkettőnk érdeke, hogy írásban is lefektessük a szolgáltatás tartalmát, a szövegírói díjat, valamint a teljesítés és a fizetés határidejét.

Tudok-e számlát adni?

Igen, egyéni vállalkozóként ÁFA mentes számlát tudok adni.

Vállalok-e próbamunkát?

Igen, de nem ingyen. A próbamunka árával kapcsolatban előzetesen tudunk egyeztetni.

Mi van, ha nem tetszik az elkészített szöveg?

Arra törekszem, hogy a munka elején minden fontos dolgot megbeszéljük a szöveggel kapcsolatban. Ha ennek ellenére mégsem lesz olyan, mint amilyet szerettél volna, akkor természetesen kérhetsz javítást.

Hol tudod felvenni velem a kapcsolatot?

A Kapcsolat menüpont alatt tudsz írni nekem, vagy pedig közvetlenül az info@szoveg-muhely.hu e-mail címen érhetsz el.